Vouwgordijnen op maat

Het opmeten van een vouwgordijn is precisie werk. Het vouwgordijn moet precies passen in het kozijn en ervoor zorgen dat het raam geheel wordt bedekt. Doordat wij het vouwgordijn komen inmeten en het vouwgordijn op maat maken, ben jij ervan verzekerd dat jouw vouwgordijn altijd past.

Een vouwgordijn op maat brengt direct meer warmte in huis. Met behulp van een koord kan een vouwgordijn omhoog of omlaag gevouwen worden. Door daarnaast gebruik te maken van een bepaald type stof, heb je zelf de keuze in hoeverre de ruimte moet worden verduisterd.

Verschillende soorten vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn in diverse soorten te verkrijgen. Zo heb je keuze uit transparante, semi transparante of geheel verduisterende vouwgordijnen op maat. Transparante vouwgordijnen zorgen voor een mooie lichtinval, terwijl de verduisterende vouwgordijnen ervoor zorgen dat een ruimte geheel verduisterd wordt. Dit soort type vouwgordijnen zie je dan ook vaak terug in slaapkamers.

Gratis advies aan huis

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij komen vrijblijvend bij jou langs. Wij geven eerlijk advies en laten de verschillende stoffen en type vouwgordijnen graag aan je zien.
  • Beste prijs- en kwaliteitsgarantie!
  • Meer dan 40 jaar ervaring in raamdecoratie
  • Wij maken vrijblijvend een offerte
  • 100% meetgarantie
  • Gratis raamdecoratie advies aan huis

Vouwgordijnen voor draai-kiepramen

Heb je een draai-kiepraam maar geen ruimte in het kozijn om het vouwgordijn te plaatsen? Geen zorgen, wij monteren het vouwgordijn op maat rechtstreeks op het raam. Zo creëer je toch de juiste warme sfeer in huis en kan er gewoon gebruik worden gemaakt van het raam.

Met klemsteunen en spandraad wordt het vouwgordijn netjes op het raam gemonteerd, zo blijft het vouwgordijn ook mooi tegen het raam aan hangen.

Wassen van vouwgordijnen

Zijn je vouwgordijnen in de loop der jaren vies geworden? Geen zorgen, afhankelijk van het soort stof, kan je gewoon de vouwgordijnen wassen. Zo is het mogelijk om deze in de wasmachine te doen of op de hand te wassen met een zachte spons. We geven graag de juiste instructies met je mee voor jouw vouwgordijn welke op maat is gemaakt.

Inspiratie

Op zoek naar vouwgordijnen op maat?

Vul onderstaand formulier in of bel ons direct op +31(0)73-2032692

Ingrid Goossens-SpaenyIngrid Goossens-Spaeny
18:36 22 Dec 21
Vandaag heeft Robin bij ons de gordijnen opgehangen, in één woord FANTASTISCH!Keurig en vakkundig bedrijf, prima prijs-kwaliteitsverhouding.Ideaal dat we thuis de stoffen uit konden zoeken en het was ook nog eens een snelle levering.Wij zijn blij!!
Ton PutmanTon Putman
12:33 20 Nov 20
Robin Strijbosch heeft uitgebreid en uitstekend aan huis geadviseerd. De levering van de raambekleding was snel en de montage uitstekend. Alles was TOP!!Wij raden Robin heel graag aan als u kwaliteit zoekt!!
Marian BarsanMarian Barsan
06:28 23 Oct 20
Super bedankt Robin voor de goede service! We zijn heel goed geholpen, juist advies en ons huis ziet er nu nog mooier uit! Boven prachtige zwarte rolgordijnen, beneden zwarte plisses en een zwart wave inbetween gordijn (die is echt boven verwachting zo mooi!!!) Aanrader dus ?
Merel BakkerMerel Bakker
08:29 17 Oct 20
Het kenmerk van raamdecoratie Strijbosch is kwaliteit en service. Dit klopt precies! Robin komt binnen en geeft meteen advies wat bij ons interieur past. Het is super geworden! Nogmaals erg bedankt.
Familie PoelstraFamilie Poelstra
18:26 12 Sep 20
Raamdecoratie Strijbosch kunnen wij iedereen aanraden. Robin neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies, is vakkundig en heeft oog voor detail. Onze gordijnen en jaloezieen zijn prachtig, nogmaals super bedankt!
Frits MeursFrits Meurs
14:25 09 Sep 20
Mario. Bedankt voor de mooie raambekleding. Samenwerking was super.Goed advies, correct geplaatst, super gedaan. Erg blij met onze gordijnen, inbetweens en jalouzieen
Femke Van der PoelFemke Van der Poel
17:13 08 Sep 20
Heel erg goed en fijn geholpen door Robin. Wij zijn ook enorm blij met zijn advies bij ons aan huis. De gordijnen en de jaloezieën hangen er fantastisch bij. Dankjewel voor jouw vakkundig werk!
Peter van WanrooijPeter van Wanrooij
18:37 24 Jul 20
Super advies gekregen door Robin, m.b.t, In-between-, overgordijnen en jaloezieën en het plaatsen van de gordijnrails, alles keurig gehangen.
Max HerbersMax Herbers
21:34 16 Jun 20
Enorm goed geholpen door Robin! Zeer spoedig een afspraak kunnen maken, kundig advies met veel keuze, een erg nette offerte, snelle levering en uiteraard inbegrepen montage. Kan het iedereen aanbevelen!
MaartjeMaartje
20:07 17 Oct 19
Bieden hele goede service aan huis; ze komen snel langs (en vaker wanneer nodig), geven eerlijk advies en leveren vervolgens snel! Ook de oneindige stof keuzes die ze hebben is erg fijn. Het zijn enthousiaste vakmensen en dat merk je aan de kwaliteit, niet aan de prijs!
js_loader

Wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen