Inbetween gordijnen op maat

Veel mensen twijfelen tussen gordijnen en/of vitrages. Mocht je deze twijfel ook hebben dan zijn inbetween gordijnen op maat de uitkomst.

Doordat een inbetween gordijn zon doorlaat creëer je hetzelfde effect als een vitrage. Een inbetween gordijn heeft een dichter geweven stof wat zorgt voor minder transparantie, hierdoor kan je overdag wel naar buiten kijken maar niet naar binnen. Het zorgt voor meer sfeer in huis waarbij je kunt genieten van het daglicht maar toch privacy hebt.

Keuze uit vele kleuren en stoffen

Wij maken inbetween gordijnen op maat. Omdat wij de ruimte komen opmeten en 100% meetgarantie geven, ben je ervan verzekerd dat de inbetween gordijnen op maat altijd perfect zullen passen in huis. Bij ons heb je keuze uit vele kleuren waarbij we gebruik maken van de beste kwaliteit stoffen.

Gratis advies aan huis

Wij komen vrijblijvend bij jou langs voor een uitgebreid adviesgesprek. In ons gesprek geven wij eerlijk advies en laten we de verschillende mogelijkheden zien voor inbetween gordijnen.
  • Beste prijs- en kwaliteitsgarantie!
  • Meer dan 40 jaar ervaring in raamdecoratie
  • Wij maken vrijblijvend een offerte
  • 100% meetgarantie
  • Gratis raamdecoratie advies aan huis

Voordelen inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen biedt verschillende voordelen. Zo heb je bij een inbetween gordijn, net zoals bij andere gordijnen, een ruime keuze uit stoffen en kleuren. Hierdoor kan je iedere gewenste sfeer creëren in huis. Zo heb je keuze uit verschillende soorten structuren en dichtheid van de geweven stof. Ook zorgt een inbetween gordijn ervoor dat de akoestiek in huis wordt verbeterd. De stof zorgt ervoor dat de galm of echo in huis wordt tegengegaan. Met een inbetween gordijn kan je alsnog genieten van het daglicht zonder dat mensen bij je naar binnen kunnen kijken.

Nadelen inbetween gordijnen

Met inbetween gordijnen kan er overdag weliswaar niet naar binnen worden gekeken maar in de avond is dit juist wel het geval. Doordat het binnen licht is en buiten donker, kan men makkelijk naar binnen kijken maar is het niet mogelijk om te zien wat er buiten gebeurt. Er wordt dan ook vaak gekozen om de inbetween gordijnen te combineren met overgordijnen zodat je toch nog privacy hebt in de avond.

Inspiratie

Op zoek naar inbetween gordijnen op maat?

Vul onderstaand formulier in of bel ons direct op +31(0)73-2032692

Ophangen van inbetween gordijnen

Ook bij inbetween gordijnen heb je vele mogelijkheden om deze op te hangen. Kies je voor een roede of voor een rail? Een roede plaats je doorgaans aan de muur, de rail aan het plafond maar ook hierin zijn er uitzonderingen. Zo is het ook mogelijk om een roede aan het plafond te hangen en een rail aan de muur.

Zorg voor de juiste breedte van de roede of rail. Houd hierbij rekening met de gewenste ruimte die de gordijnen innemen wanneer ze naast het kozijn hangen.

Het verschil tussen inbetween en vitrage

Vitrage is gemaakt van een dunne stof en wordt ook wel een glasgordijn genoemd. Zoals je zult vermoeden kan je door de vitrage heen kijken en kan er ook van buiten naar binnen worden gekeken. In vergelijking met vitrage is de stof bij inbetween gordijnen wat dikker. Hierbij is het niet mogelijk om overdag naar binnen te kijken maar kan er wel genoten worden van het daglicht welke naar binnenvalt.

Welke plooi voor inbetween?

Bij een inbetween gordijn heb je keuze uit verschillende plooien. Ga je voor de enkele, dubbele, driedubbele of toch de moderne wave-plooi? Iedere plooi brengt zijn eigen sfeer met zich mee. Maak hierin een goede keuze. Wij adviseren je hier graag in.

Tim SmetsTim Smets
19:26 21 Sep 23
Prettig gewerkt. Uitgebreide verkenning met Robin waarna de afspraken goed zijn nagekomen. En uiteraard zijn we erg blij met hoe het geplaatst is en hoe het eruit ziet.
Rachel van KreijRachel van Kreij
14:01 21 Sep 23
Onlangs heeft Robin in mijn nieuwbouwwoning alle ramen van prachtige gordijnen en jaloezieën voorzien. Het contact en de service is erg goed en de kwaliteit van de geleverde producten is zichtbaar hoog. Absolute aanrader!
Chaira van VugtChaira van Vugt
10:29 16 Sep 23
Ontzettend tevreden over Strijbosch Raamdecoratie! Prettige afspraak, offerte snel ontvangen, levering en montage ook tijdig plaatsgevonden en daarnaast tevreden over de producten!
Kevin MaassenKevin Maassen
15:52 12 Sep 23
Erg tevreden over raamdecoratie Strijbosch. Professioneel advies. Denkt goed met je mee. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Berry LeendersBerry Leenders
08:36 12 Sep 23
Heel goed geholpen en geadviseerd. snelle levering dus een tevreden klant.
Buro BurmanjeBuro Burmanje
13:41 08 Sep 23
Wij hebben met ons bedrijf voor Raamdecoratie Strijbosch gekozen omdat hij zeer goed advies geeft over welke raambekleding en welke stoffen. Hij neemt hier uitgebreid de tijd voor.
Gerbrand van den BoschGerbrand van den Bosch
08:44 02 Sep 23
Hele prettige service aan huis. Robin neemt alle tijd, ook toen er na levering nog wat aangepast moest worden. Aanrader!
Nick HernandezNick Hernandez
07:15 14 Jul 23
Deze week zijn onze gordijnen en jaloezieën door Robin gehangen. Wij zijn dolgelukkig met het resultaat. Niet alleen zijn we snel door Robin gezien, ook neemt hij de tijd voor je om in te meten en advies te geven. Naast dit goede advies was de levertijd ten opzichte van andere zaken ongelofelijk snel. Voor ons alle reden om in de toekomst weer bij Robin terug te komen !
Jannie Spronk (Nappi)Jannie Spronk (Nappi)
20:31 13 May 23
Prima advies aan huis door Robin, alles keurig geleverd en gehangen. Belt van tevoren op hoe laat hij bij ons zou arriveren om de spulletjes te leveren.
Ingrid VosIngrid Vos
14:23 08 May 23
Super tevreden, Robin heeft hele mooie gordijnen en fijn dat je bij jezelf thuis kan uitzoeken, hij komt met stalen aan huis, hele goede service en prachtige inbetweens geleverd, en hele snelle levering 1,5 week alles klaar voor heel mijn huis, ik ben een tevreden klant, ik zou Robin overal aanbevelen, mijn gordijnen hangen Prachtig zo blij mee
Evert VerburgEvert Verburg
20:31 24 Apr 23
Prima geholpen, vakkundig advies, snelle levering en montage. Top dus.
Sander LeendersSander Leenders
06:57 18 Apr 23
Wij zijn erg tevreden met het mooie vakwerk welke Robin heeft geleverd. Hij denkt mee in oplossingen en zorgt dat je geheel tevreden blijft. We kunnen hem zeker aanbevelen
Ingrid Goossens-SpaenyIngrid Goossens-Spaeny
18:36 22 Dec 21
Vandaag heeft Robin bij ons de gordijnen opgehangen, in één woord FANTASTISCH!Keurig en vakkundig bedrijf, prima prijs-kwaliteitsverhouding.Ideaal dat we thuis de stoffen uit konden zoeken en het was ook nog eens een snelle levering.Wij zijn blij!!
Ton PutmanTon Putman
12:33 20 Nov 20
Robin Strijbosch heeft uitgebreid en uitstekend aan huis geadviseerd. De levering van de raambekleding was snel en de montage uitstekend. Alles was TOP!!Wij raden Robin heel graag aan als u kwaliteit zoekt!!
Marian BarsanMarian Barsan
06:28 23 Oct 20
Super bedankt Robin voor de goede service! We zijn heel goed geholpen, juist advies en ons huis ziet er nu nog mooier uit! Boven prachtige zwarte rolgordijnen, beneden zwarte plisses en een zwart wave inbetween gordijn (die is echt boven verwachting zo mooi!!!) Aanrader dus ?
Merel BakkerMerel Bakker
08:29 17 Oct 20
Het kenmerk van raamdecoratie Strijbosch is kwaliteit en service. Dit klopt precies! Robin komt binnen en geeft meteen advies wat bij ons interieur past. Het is super geworden! Nogmaals erg bedankt.
Familie PoelstraFamilie Poelstra
18:26 12 Sep 20
Raamdecoratie Strijbosch kunnen wij iedereen aanraden. Robin neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies, is vakkundig en heeft oog voor detail. Onze gordijnen en jaloezieen zijn prachtig, nogmaals super bedankt!
Frits MeursFrits Meurs
14:25 09 Sep 20
Mario. Bedankt voor de mooie raambekleding. Samenwerking was super.Goed advies, correct geplaatst, super gedaan. Erg blij met onze gordijnen, inbetweens en jalouzieen
Femke Van der PoelFemke Van der Poel
17:13 08 Sep 20
Heel erg goed en fijn geholpen door Robin. Wij zijn ook enorm blij met zijn advies bij ons aan huis. De gordijnen en de jaloezieën hangen er fantastisch bij. Dankjewel voor jouw vakkundig werk!
Peter van WanrooijPeter van Wanrooij
18:37 24 Jul 20
Super advies gekregen door Robin, m.b.t, In-between-, overgordijnen en jaloezieën en het plaatsen van de gordijnrails, alles keurig gehangen.
Max HerbersMax Herbers
21:34 16 Jun 20
Enorm goed geholpen door Robin! Zeer spoedig een afspraak kunnen maken, kundig advies met veel keuze, een erg nette offerte, snelle levering en uiteraard inbegrepen montage. Kan het iedereen aanbevelen!
MaartjeMaartje
20:07 17 Oct 19
Bieden hele goede service aan huis; ze komen snel langs (en vaker wanneer nodig), geven eerlijk advies en leveren vervolgens snel! Ook de oneindige stof keuzes die ze hebben is erg fijn. Het zijn enthousiaste vakmensen en dat merk je aan de kwaliteit, niet aan de prijs!
js_loader

Wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen