Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat kan je toepassen in verschillende situaties en ruimtes. Of je nu een bepaalde ambiance wilt creëren in de woonkamer, graag meer privacy wilt hebben in de badkamer of de mogelijkheid wilt hebben om de slaapkamer te verduisteren. Met een rolgordijn op maat creëer je iedere gewenste sfeer.

Doordat we de ruimte komen inmeten en de rolgordijnen op maat maken, ben je ervan verzekerd dat het rolgordijn perfect past. Onze rolgordijnen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen waardoor je jarenlang kunt blijven genieten van jouw rolgordijnen op maat.

Verschillende stofsoorten voor rolgordijnen op maat

Onze rolgordijnen op maat zijn in diverse stofsoorten te verkrijgen. Zo kan je kiezen uit een transparante stof, lichtdoorlatende stof en verduisterende stof. Een verduisterende stof heeft als bijkomende functie dat het zonlicht wordt weerkaatst. Doordat de stof van dikker materiaal is gemaakt zorgt dit voor extra isolatie in huis.

Gratis advies aan huis

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij geven eerlijk advies en laten de verschillende stoffen en type rolgordijnen graag aan je zien.
  • Beste prijs- en kwaliteitsgarantie!
  • Meer dan 40 jaar ervaring in raamdecoratie
  • Wij maken vrijblijvend een offerte
  • 100% meetgarantie
  • Gratis raamdecoratie advies aan huis

Rolgordijnen voor draai-kiepramen

Graag een draai-kiepraam of het zolderraam voorzien van een rolgordijn? Wij draaien er onze hand niet voor om. Door het rolgordijn direct te plaatsen op het kozijn, blijft het mogelijk om het raam open te zetten. De zijgeleiders zorgen ervoor dat het rolgordijn op maat netjes naar beneden valt en dat de ruimte geheel verduisterd kan worden. Lichtinval heeft hierbij geen kans.

Duo rolgordijnen op maat

Een duo rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof die over elkaar heen schuiven. Doordat de stof bestaat uit 2 verschillende banen (doorzichtige en ondoorzichtige stof) creëer je gemakkelijk de gewenste sfeer in huis. Met één beweging kan je de lichtinval in huis regelen.

Ook bij onze duo rolgordijnen is er veel keus op het gebied van kleuren en stoffen. Alle duo rolgordijnen worden op maat gemaakt en op locatie gemonteerd.

Inspiratie

Op zoek naar rolgordijnen op maat?

Vul onderstaand formulier in of bel ons direct op +31(0)73-2032692

Ingrid Goossens-SpaenyIngrid Goossens-Spaeny
18:36 22 Dec 21
Vandaag heeft Robin bij ons de gordijnen opgehangen, in één woord FANTASTISCH!Keurig en vakkundig bedrijf, prima prijs-kwaliteitsverhouding.Ideaal dat we thuis de stoffen uit konden zoeken en het was ook nog eens een snelle levering.Wij zijn blij!!
Ton PutmanTon Putman
12:33 20 Nov 20
Robin Strijbosch heeft uitgebreid en uitstekend aan huis geadviseerd. De levering van de raambekleding was snel en de montage uitstekend. Alles was TOP!!Wij raden Robin heel graag aan als u kwaliteit zoekt!!
Marian BarsanMarian Barsan
06:28 23 Oct 20
Super bedankt Robin voor de goede service! We zijn heel goed geholpen, juist advies en ons huis ziet er nu nog mooier uit! Boven prachtige zwarte rolgordijnen, beneden zwarte plisses en een zwart wave inbetween gordijn (die is echt boven verwachting zo mooi!!!) Aanrader dus ?
Merel BakkerMerel Bakker
08:29 17 Oct 20
Het kenmerk van raamdecoratie Strijbosch is kwaliteit en service. Dit klopt precies! Robin komt binnen en geeft meteen advies wat bij ons interieur past. Het is super geworden! Nogmaals erg bedankt.
Familie PoelstraFamilie Poelstra
18:26 12 Sep 20
Raamdecoratie Strijbosch kunnen wij iedereen aanraden. Robin neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies, is vakkundig en heeft oog voor detail. Onze gordijnen en jaloezieen zijn prachtig, nogmaals super bedankt!
Frits MeursFrits Meurs
14:25 09 Sep 20
Mario. Bedankt voor de mooie raambekleding. Samenwerking was super.Goed advies, correct geplaatst, super gedaan. Erg blij met onze gordijnen, inbetweens en jalouzieen
Femke Van der PoelFemke Van der Poel
17:13 08 Sep 20
Heel erg goed en fijn geholpen door Robin. Wij zijn ook enorm blij met zijn advies bij ons aan huis. De gordijnen en de jaloezieën hangen er fantastisch bij. Dankjewel voor jouw vakkundig werk!
Peter van WanrooijPeter van Wanrooij
18:37 24 Jul 20
Super advies gekregen door Robin, m.b.t, In-between-, overgordijnen en jaloezieën en het plaatsen van de gordijnrails, alles keurig gehangen.
Max HerbersMax Herbers
21:34 16 Jun 20
Enorm goed geholpen door Robin! Zeer spoedig een afspraak kunnen maken, kundig advies met veel keuze, een erg nette offerte, snelle levering en uiteraard inbegrepen montage. Kan het iedereen aanbevelen!
MaartjeMaartje
20:07 17 Oct 19
Bieden hele goede service aan huis; ze komen snel langs (en vaker wanneer nodig), geven eerlijk advies en leveren vervolgens snel! Ook de oneindige stof keuzes die ze hebben is erg fijn. Het zijn enthousiaste vakmensen en dat merk je aan de kwaliteit, niet aan de prijs!
js_loader

Wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen